Újra hív az iskola!

0

Habár nemrég még a vakáció betűit pingáltuk a táblára, most újra kitárul az iskola kapuja. Ideje összeállítani hát az új tanszercsomagokat is és bepakolni az új iskolatáskába, hisz nemsokára indul a bevetés a tanórák dzsungelébe!

A nyár a pihenés, szórakozás időszaka, természetes hát, hogy a gyerkőcök kis kedvenceikkel, a kiscicákkal és a kutyusokkal töltött idő mindenkinek hiányozni fog az első hónapokban. Mi segítünk, hogy a kis bajtársak is mehessenek suliba gazdijaikkal: a Pet jóvoltából akár cicusra, akár egy bátor kutyára van szükség, most már könnyedén magunkkal vihetik őket a gyerekek az iskolába is!

pet, dog

A füzetekről is ideje gondoskodni, hisz számtalan fajtára lesz szükség a következő hónapok során. A Minyonok már felkészültek minden tanórára: A4-es és A5-ös tűzött füzeteik között kicsik és nagyok egyaránt megtalálnak minden változatot, amire szükség lehet.

minion füzet a5 minyon füzet

A tolltartó talán az egyik legizgalmasabb darab, amit ki kell választani az utolsó augusztusi hetekben. Igyekszünk a legkülönfélébb igényeknek is megfelelni: számtalan méretű, fajtájú és mintájú tolltartóval készülünk ugyanis az iskolakezdésre!

3 emeletes tolltartók töltött klapnis tolltartók

A diákok nemcsak akkor számíthatnak ránk, ha iskolaszerekről van szó, az uzsonnáikat is bátran ránk bízhatják: kedvenc szuperhőseiket vetjük be a finom falatok megvédésére.

uzsonna doboz kulacsok

Share.

About Author