Tombol a nyár!

0

 

Már több mint egy hónap eltelt a vakációból, nem csoda, hogy a nálunk már lassan megindul a nagy hajrá az iskolakezdés előtt. A nyári pörgésben az ötletek zápora is eleredt, így annyit már elárulhatunk, nem mindennapi kínálattal készülünk a szeptemberi becsöngetésre. Lássuk, mi az, amiről már most leránthatjuk a leplet!

A suliban természetes, hogy gondosan elcsomagoljuk a tízórait, azonban egy klassz uzsonnás doboz a nyári strandoláskor is jó szolgálatot tehet – hozzá illő kulacsaink pedig bármelyik kirándulás praktikus kisegítői lehetnek.

uzsonnás doboz

kulacsok

A nyári álmokat érdemes papírra vetni: a szép rajzok és a fontos iratok is egyformán biztonságban lesznek praktikus iratrendező-arzenálunkban! Emelőkaros iratrendezőkkel és gyűrűs irattartókkal rakunk rendet a fontos papírok között, de a kicsik füzeteire is gondoltunk: A5-ös, kemény fedeles füzetboxaink sok éven át lesznek hű társak a suliban és otthon egyaránt.

 gumisdossziék

A nyári élmények megőrzésében is segítünk: immár A5-ös és
A6-os méretben is lakat alatt őrzik emlékkönyveink a szép pillanatokat.
Ha pedig csak egy papírfedeles noteszért ugrana be valaki a boltba, ahhoz is kézenfekvő megoldást kínálunk: praktikus, átlátható displayekkel segítjük a gyors és felfordulásmentes választást!

emlékkönyv emlékkönyv2

notesz

A nyár sztárjai kétségtelenül a Kis kedvencek és a bájos Szenilla. Szerencsére a gyerekeknek nem kell a mozi végén sem elbúcsúzniuk barátaiktól: termékeinkkel ugyanis már a nap bármely pillanatában együtt lehetnek kedvenceikkel!

gumis dosszié

Share.

About Author