Még vár ránk egy hónapnyi NYÁR!

0

Habár már a júliust is elbúcsúztattuk, a nyár utolsó hónapja még bizony számtalan kalandot tartogat a számunkra! Az augusztus az oroszlán jegyben születettek hónapja, nem is csoda hát, hogy a legforróbb évszakot is igazi oroszlánként szokta végigbömbölni az időjárás.

Az indián nyárra való felkészülésre is tökéletes lehetőséget biztosít ez a hónap, hisz a meleg időt nem vágják el késsel szeptember elsején. Épp ezért ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni, milyen mindennapi használati tárgyakkal őrizzük meg a nyár kellemes emlékeit az őszi hónapok barátságos melegében is.

A nyár kedvencei garantáltan segítenek majd feleleveníteni a legszebb pillanatokat az iskolakezdés után is. A Geo Horse lovai, a Candy Store édes sütikéi és természetesen a Kis kedvencek titkos élete hősei is mind elkísértek bennünket a strandra és a kirándulásokra egyaránt, természetes hát, hogy ott a helyük az őszi szettekben is!

emlékkönyv

Persze a régi nagy kedvencek is segítenek a kalandozásban és az évszakváltásra való felkészülésben. A Lollipop bájos baglyocskái minden hónapban übercukik, és Minnie is minden alkalomhoz és időjáráshoz tud egy szuper szettet a csajoknak. A srácokról sem feledkezünk meg azonban – a Geo Technic csodamasinái már túráztatják a motort, hogy elstartolhassanak az új évszak felé!

minions

Érdemes hát beszerezni az új suli táskákat, hisz már csak egy hónapunk maradt, hogy megtöltsük őket a nyár élményeivel, emlékeinkkel és persze az új tanév csodás felszereléseivel!

kedvencek

Share.

About Author