Hamarosan becsengetnek!

0

Már csak pár hét, és itt az újabb tanév! Persze azért az augusztus még tartogat számunkra pár meglepetést: természetesen sok-sok új terméket és persze sok-sok ajándékokat is!

A Kis kedvencek azonban nem csupán a szelfiken kelnek életre. A nyári emlékek tökéletes biztonságban lesznek például az általuk őrzött kemény fedeles emlékkönyvekben és noteszekben!

pet könyv

Az emlékeket azonban nem csupán Maxra és barátaira bízhatjuk: a Pets imádni való szőrmókjai és a Lollipop nagy szemű bagolycsapata is hét lakat alatt őrzi a fontos rajzokat és történeteket. Azoknak pedig, akik a Minyonokkal töltenék a nyár utolsó hónapját, esetleg a Star Wars hőseivel indulnának egy utolsó kalandra a suli előtt, szintén lehetőségük nyílik egy kis mókázásra kemény fedeles noteszeinkkel és emlékkönyveinkkel!

könyvek

notesz

emlékkönyv notesz

Persze az augusztus számos izgalmas kalandot rejt magában a nyári élményeken kívül is: ki kell például választani az új iskolatáskát is a tanévre! A nálunk persze nem csupán a dizájnon van a hangsúly. Az egészség azonban legalább ennyire fontos szempont a táskák megtervezésénél, épp ezért a könnyített kivitel és a különleges hátrész-kialakítás a lehető leg gerinckímélőbb táskaviselést teszi lehetővé a nebulók számára!

táskák

Share.

About Author