Beszerzési ABC – bízza ránk céges beszerzéseit!

0

Katalógusunk megkönnyíti a munkáját, egyszerűbbé teszi a választást és a rendelést. 700 oldalon tartalmazza azokat a termékeket, amelyekre a mindennapi munkájában, vagy különleges, ritkán előforduló feladatok megoldása során szüksége lehet. Lapozgassa bátran, válasszon és használja sikerrel az itt található új, alternatív megoldásokat, újdonságokat is.

katalógus 2015

Felhasználási cél szerint 21 fejezetbe rendeztük a termékeket. Minden fejezetben, minden termékből széles és minőségi választékot kínálunk, amelyek kiemelkedően jó ár-érték arányt képviselnek, legyen szó költséghatékony vagy exkluzív megoldásokról.

A katalógusban szereplő termékek kiválasztásában nagy segítséget nyújtanak a hozzájuk tartozó képek és információk. Katalógusunkból árakkal kiegészített és árak nélküli verzió is igényelhető, árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. A termékeknél minden esetben nettó árak szerepelnek, amelyek külső hatások miatt változhatnak, de az egymáshoz viszonyított arányaik segítenek a termékek kiválasztásában. A háttérszínnel kiemelt termékek a csoportban a legnépszerűbbek és jó ár-érték arányuk miatt költséghatékonyak.

A termékek aktuális áráról webáruházunk mellett az üzletünkben telefonon vagy személyesen is érdeklődhet.

Kérje katalógusunkat üzletünkben, személyesen vagy telefonon, de igényelheti levélben is az info@leporello.hu címre küldött adataival, és mi eljuttatjuk Önhöz!

Katalógusunk lapozható, elektronikus változatát a www.irodaszerbeszerzesiabc.hu címen találja meg.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére az Ön által kért, és egyeztetett időpontban.

BIZZA RÁNK CÉGES BESZERZÉSEIT, EGÉSZ ÉVBEN SZÁMÍTHAT RÁNK!

Share.

About Author